• "Kändes inget vid sticket och inget efter heller."

    Monica, Kalmar

     

  • ”Gick bra, sticket kändes mindre och inget obehag.”

    Bengt, Umeå

     

 "Nu har jag fått bedövning två ggr med Wand i samband med en rotfyllning. Jag älskar min nya tandläkare! Jag är normalt inte rädd för smärta eller sprutor men jag har gått i snart 2 år med en felbehandlad tand som gjort rejält ont och inte velat göra något åt den pga att jag helt enkelt inte står ut med den vanliga sortens bedövningsspruta. Då jag akut kom till nya tandläkaren och fick bedövning med wanden så var den stundande rotfyllningen en enkel match. Mina tre barn kommer endast att gå hos tandläkare som använder wand, det räcker inte att ha en, den ska användas också!!! Jag är förtrollad! ;-)

Madeleine, Stockholm

 

"Hej Mikael! Du drog ut en tand på mig i torsdags morse. Eftersom du nämnde att bedövningen du använde är ganska ny, ska jag tala om hur jag upplevde det. Bedövningen var helt fantastiskt bra! Dels kände jag aldrig något nålstick när du la på bedövningen. Jag kände heller aldrig något under utdragningen, och efteråt fungerade mun och tal direkt eftersom enbart tanden var bedövad. Jag har inte heller haft något som helst problem sen bedövningen släppte, så jag är på det hela mycket nöjd med din behandling."

Kommentar från patient, Ekerö

 

"- Fantastiskt, jag kände inget alls! Jag är uppväxt på 60-talet och har varit med om ett och annat när det gäller sprutor och bedövning, och detta är otrolig smidigt.”

Anneli, Helsingborg 

 

"- Kändes inget vid sticket och inget efter heller."

Monica, Kalmar

 

”- Hur bra som helst, kändes inget. Väldigt stor skillnad mot den gamla bedövningen. Man känner sig inte borta i underkäken.”

Henrik, Mölndal

 

”- Gick bra, sticket kändes mindre och inget obehag.”

Bengt, Umeå

 

”- La du bedövning?! Kändes ingenting alls.”

Tina, Stockholm

 

”- En tvåa på en tiogradig smärtskala. Större smärta med den gamla sprutan.”

Kent, Göteborg

 

”- Gick alldeles utmärkt, i vanliga fall brukar man känna sticket men nu kändes ingenting.”

Christer, Mölndal